Top
سویق جنین گندم

سویق جنین گندم

وزن: 500 گرم

بسته بندی: ظرف درب دار پلاستیکی+بروشور راهنما

ماندگاری: 12ماه

برند: ایران گیاه

 


قیمت: 12000 تومان

ایـن سـویـق بـه صـورت سنتی و از جنین گندم ارگانیک تهیه شده است.

 

جنین گندم بخش بسیار کوچکی از دانه گندم است که حامل اطلاعات ژنتیکی برای رشد دانه است و سرشار از پروتئین، چربی، املاح معدنی و موادمعدنی و طبیعی مفید برای رشد و نمو بدن است. جنین گندم حاوی اسیدهای چرب ضروری از جمله امگا3 و امگا6 است و بهترین منبع ویتامین E  محسوب می‌شود. اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E  موجود در جنین گندم برای کاهش فشار و چربی خون و برای عملکرد صحیح دستگاه عصبی مهم بشمار می‌آید.

خواص:

تقویت عمومی بدن، درمان خارش، خشکی و التهابات پوستی، اگزما، دیابت، یبوست، اختلالات و التهابات رشته‌های عصبی، بهبود عملکرد ورزشی، ضد پیری، ضد سرطان و ...

شیوه مصرف عمومی:
کودکان: روزانه 1 قاشق مرباخوری همراه با انواع غذا (خوراک، برنج، سوپ، آش و ...) استفاده شود.
بزرگسالان: روزانه 1 قاشق غذاخوری همراه انواع غذا یا مخلوط با شیر، کنجد و عسل میل شود.

اخطار:
1. اگر بایستی از گلوتن پرهیز کنید، هرگز جنین گندم و مشتقات آن را مصرف نکنید.
2. به علت کالری بالای جنین، از مصرف بیش از اندازه پرهیز کنید.

 

سَویق ترکیبی بسیار ساده اما با خواص اعجاب انگیز است. در واقع اگر بخواهیم به طور خلاصه سویق را معرفی کنیم باید گفت غذایی کامل و دارویی موثر و مفید است و اگر به آن، خصوصـا سویـق جـو بمب انرژی بگویـیم کاملا تعبـیر به جایی است. سویق از جمله فرهنگ اسلامی است که به فراموشی سپرده شده و اثری از آن در سبد تغذیه سالم خانواده‏هـا نیست.

سویق چیست؟
سویـق یـک روش طبـخ نباتات به خصوص غـلات و حـبـوبـات است کـه کیفیـت مـواد غـذایـی را تـا بـالاتـریـن حـد مـمـکن نگهداری می کند. در این روش آرد ماده ی غذایی تفت داده می شود. بیان تفاوت بیـن سویق نـخود و آرد نخـودچـی این برتری را واضـح تر نـشان می دهد. برای تهـیـه آرد نخودچی بایـد ابتـدا نخـود را چند مـرحـله خیساند یا پخـت و آب آن را تخلیه کرد و سپس آن را تفت داد و آسیاب کرد. در فرآیند پـخـت بـا آب، ارزش غـذایی مـاده ی جـامـد در آب تـخلـیـه می‏شود. این اتفاق در فرآورده های حیوانی حدود ۵۰درصد است. به همین خاطر ارزش گوشت و آبگوشت تقریباً باهم برابر است. اما در فرآورده های گیاهی درصد بالایی از ارزش غذایی در آب مطبوخ تخلیه می شود. از این رو است که در بسیاری از روش های تجویز دارو از عصاره جوشانده این فرآورده ها استفاده می شود. در تهیه نخودچی ارزش غذایی نخود در همان آبی است که پس از خیساندن یا طبخ دور ریخته می شود. اما برای تهیه ی سویق نخود، ابتدا باید نخود را تمیز و سپس آسیاب کرد و تفت داد. در این فرآیند ضمن حفظ ارزش غذایی، مزایای طبخ مثل آزاد شدن قندها به آرد اضافه می شود. این مقایسه در مورد گندمک با سویق گندم و بقیه ی حبوبات و غلات صادق است.


اهمیت سویق
منابع معتبر علمی شیعه بالاترین درجه ی ارزش را به سویق داده اند.

 امام کاظم (ع):
همانا سویق همراه با وحی از آسمان نازل شد.
أَبو الْحَسَنِ مُوسَى ع يَقُولُ‏ إِنَّمَا نَزَلَ السَّوِيقُ بِالْوَحْيِ مِنَ السَّمَاءِ
المحاسن ج‏۲، ص۴۸۸، وفی الكافي (ط ـ الإسلامية)، ج‏۶، ص۳۰۵

امام صادق (ع):
همانا که مصرف سویق عمل کردن به وحی است.
ذُكِرَ عِنْدَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع السَّوِيقُ فَقَالَ إِنَّمَا عُمِلَ بِالْوَحْيِ‏
المحاسن ج‏۲ ص۴۸۸، الكافي (ط ـ الإسلامية)، ج‏۶، ص۳۰۵

امام صادق (ع):
سویق خوراک پیامبران است.
أَبو عَبْدِ اللَّهِ ع: السَّوِيقُ طَعَامُ الْمُرْسَلِينَ أَوْ قَالَ طَعَامُ النَّبِيِّينَ‏
المحاسن ج‏۲ ص۴۸۸، الكافي (ط ـ الإسلامية)، ج‏۶، ص۳۰۵

مشخصات

  • نوع مکمل غذایی
  • خواص تقویت عمومی بدن، درمان خارش، خشکی و التهابات پوستی، اگزما، دیابت، یبوست، اختلالات و التهابات رشته‌های عصبی، بهبود عملکرد ورزشی، ضد پیری، ضد سرطان و ...
  • ترکیبات جنین گندم
  • روش مصرف طبق روش مصرف درج شده روی کالا
  • بسته بندی جار( نوظرف دارای سیب سلامت)، وکیوم شده
  • وزن 500گرم
  • برند ایران گیاه
  • ماندگاری کالا 12ماه
  • ویژگی ها ارگانیک / بسته بندی خوب

نظرات کاربران

نظر بدهید

نقد و بررسی - 0 نظر برای سویق جنین گندم

نظر بدهید

1 2 3 4 5